Ceny i Rezerwacja

5 dni, od 560 zł/os Lato w górach - pakiet 5dn... Wszystkie Pakiety Sprawdź
Zasubskrybuj Newsletter

Opinie naszych gości

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów 9.2Średnia Opinia

9 Jacek / Kołaczkowo 18 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa!!! Cisza, spokój, idealne miejsce na wypoczynek i oderwanie się od codziennych zajęć. Nasze SPA: Spokojne zabiegi, bez czucia presji czasowej, że kolejna osoba czeka.
10 Iwona / WIŃSKO 02 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Mój pobyt u Państwa był Bajkowy, było tak cudownie jak sobie zaplanowałam. Panie z recepcji , masaże , kuchnia , kucharz , romantyczna kolacja . Obsługa na najwyższym poziomie. Uprzejmie , cieplutko.Oboje ja i mój ukochany mężczyzna , byliśmy zachwyceni , otoczenie willi - bajkowe. czysto , ciepło i te nastrojowe świeczki ulokowane w głównym holu. Wszystko na 10. Nasze SPA: Panie obsługujące Spa , bardzo miłe, uprzejme i delikatne, zabiegi - bardzo relaksujące, przyjemne i cicha nastrojowa muzyka w tle. Ode mnie 10.
9 Olga / Międzyzdroje 12 październik 2016 Opinia o Hotelu: Lokalizacja oraz wystrój. Nasze SPA: Brak stwarzania problemów ze względu na zmianę terminu zabiegów.
10 Johanna / Düsseldorf 03 październik 2016 Opinia o Hotelu: Położenie hotelu bardzo spokojne, bardzo miła i profesjonalna obsługa, znakomite jedzenie. Jak najbardziej polecamy! Nasze SPA: Bardzo miła i profesjonalna obsługa, staranne przygotowanie do zabiegów. Polecam masaż gorącymi kamieniami oraz masaż klasyczny całościowy! Cos wspaniałego.
10 Mirosław / Legnica 23 luty 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miła atmosfera, pyszne jedzenie, serdecznie polecam. Nasze SPA: Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i skuteczne zabiegi w zakresie nawilżenia twarzy i masażu, warto skorzystać.
9.2 Piotr / Gubin 21 luty 2016 Opinia o Hotelu: Czystość i obsługa. Nasze SPA: Staranne przygotowanie do zabiegów i profesjonalizm w wykonaniu.
10 Bogusława / Gryfino 16 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Witam, właśnie wróciłam z hotelu Romantica po pobycie 6 dniowym, super było, obsługa i kierownictwo bardzo mili, hotel super, będę polecała znajomym. Jedzenie urozmaicone, smaczne, obsługa kuchni bardzo miła. Położenie i otoczenie hotelu bardzo wyciszone, w sam raz na odpoczynek. Dziękujemy za pobyt. Nasze SPA: Co do SPA to tylko korzystałam z masażu, Pani Aneta bardzo przyjemna, miła i profesjonalna. Bardzo fajnie.
9.5 Jerzy / SZCZECIN 26 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Wystrój wnętrz (dekoracje), otoczenie hotelu (park, sarny) Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
10 Adam / Goleniów 26 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo ładny i przytulny, ma swój urok i wdzięk. Bardzo romantyczny klimat i bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecamy. Nasze SPA: Profesjonalne wykonanie i relaksująca atmosfera. Pani bardzo umiejętnie wykonuje zabiegi i bardzo sympatyczna.
10 Katarzyna / Zielona Góra 07 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Wspaniałe otoczenie, hotel bardzo nam się podobał zarówno wystrój wnętrz jak i czystość pokoi, łazienek. Bardzo sympatyczni i pomocni właściciele. Żałujemy tylko że tak krótko, jednak jeżeli relaks w Szklarskiej Porębie to znów na pewno w tym hotelu. Nasze SPA: Bardzo dobrze wykonany masaż, wystrój i atmosfera spa cudowne, super sauna. Ogólnie BARDZO odprężające.
8 Rafał / Dzierżoniów 01 październik 2014 Opinia o Hotelu: Miły ,kameralny nastrój Nasze SPA: Standard - bez fajerwerków Miła masażystka
10 Edyta / Bytom 01 październik 2014 Opinia o Hotelu: Pokój, wyżywienie, obsługa, położenie. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy.
9.7 Maciej / Wrocław 17 wrzesień 2014
10 andrzej / berlin 24 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: Ogolnie podobalo nam sie wszystko . Hotel godny polecenia. Piekne , malownicze polozenie ,hotel bardzo zadbany, czysto wszedzie,piekny wystroj (wrazenie robi zadbanie o szczegoly), romantyczna atmosfera....no i bardzo mili gospodarze i swietna obsluga.... Serdecznie dziekujemy! Jesli zdecydujemy sie znowu na Szklarska Porebe...to tylko tu!
10 Klaudyna / Głogów 23 kwiecień 2014
8.5 Bogusław / Sopot 25 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Piękny ogród wokół hotelu, Villa zadbana, pokoje b.czyste a do tego bardzo miła obsługa no i kucharz - rewelacja. Dobre miejsce parkingowe oraz jako taki internet. Jak najbardziej polecamy! Nasze SPA: Miła obsługa, lunch.
8.5 tomasz / poznań 13 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: domek grilowy i obecność właściciela na imprezie Nasze SPA: masaże wykonywane bardzo dobrze,w dobrej cenie- profesjonalna porada na miejscu bez naciągania-super
10 Katarzyna / Wrocław 04 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Wystrój pokojów, czystość, miła obsługa, możliwość skorzystania z rowerów górskich Nasze SPA: Możliwość skorzystania z zabiegów w samym hotelu, wysoka jakość i relaksująca atmosfera
9.7 Adam / Czechowice-Dziedzice 22 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa, jakość pokoi, jakość kuchni, jakość otoczenia Villi Nasze SPA: Pełen profesjonalizm na każdym kroku
9 Ewelina / Wałbrzych 19 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Kameralny klimat hotelu, Obsługa zarówno hotelowa jak i w gabinetach SPA. Nasze SPA: Obsługa -bardzo miła i profesjonalna. Podobała mi sie niemalże prywatna sauna, sesja pod lampa INFRA RED.
9.2 Anna / Ruda Śląska 06 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Dobra lokalizacja, cisza, spokój, pomoc ze strony pracowników, wspaniała pani masażystka :D Nasze SPA: Wystrój i organizacja.
9.5 Rafał / ŻARY 11 sierpień 2012
8.8 Olga / Milicz 17 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Piękny hotelowy park,Hotel bardzo miły i przyjemny.Bardzo dobre jedzenie! Nasze SPA: Zabiegi w komfortowych warunkach,miła obsługa!
7.7 Marta / Poznań 23 maj 2012 Opinia o Hotelu: Piękne otoczenie, przytulny hotel, bardzo sympatyczna obsługa. Nasze SPA: większość zabiegów na miejscu bez konieczności zapisywania się z dużym wyprzedzeniem.
6.8 Zbigniew / Wschowa 08 maj 2012
10 Paweł / Wałbrzych 28 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: bardzo miła obsługa ,dobre jedzenie, czyste zadbane pokoje, Nasze SPA: miła fachowa obsługa,profesjonalnie wykonywane zabiegi.
10 Monika / Łódź 07 styczeń 2012 Opinia o Hotelu: Wszystkie wymienione powyżej, jak również indywidualne podejście do klienta. Nasze SPA: Fachowośc, staranność i dbałość o mój komfort :)
10 Agata / Bełchatów 07 styczeń 2012
9.7 Anna / Goleniów 07 styczeń 2012 Opinia o Hotelu: atmosfera, wyżywienie Nasze SPA: Polecam masaż gorącymi kamieniami - korzystałam w czasie wcześniejszych pobytów , profesjonalnie wykonany
9 Barbara / Nidderau 16 listopad 2011 Opinia o Hotelu: Położenie hotelu i wyposażenie hotelu. Nasze SPA: Wszystko w jednym miejscu, nie trzeba z wyprzedzeniem rezerwować terminów.
7.8 Małgorzata 02 listopad 2011 Opinia o Hotelu: Domowa atmosfera, mila obsługa, piękne otoczenie Hotelu. Nasze SPA: Zaplecze Spa skromne lecz komfortowe. Wykwalifikowany personel i sprzyjające warunki do relaksu.
8.7 Lucjan / Warszawa 04 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Ładne położenie, cisza i spokój, przyjemny wystrój hotelu oraz miła i sympatyczna obsługa. Nasze SPA: Duży wybór zabiegów i profesjonalizm fizjoterapeutów.

Hotel - Villa Romantica

ul. Partyzantów 8 58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie tel. 75 717 2676, fax. 75 717 4677, email: